Lene Bjerre

Er du på udkig efter Lene Bjerre boligtilbehør? Hos Stuhrkompagniet forhandler vi Lene Bjerre boligtilbehør i vores online webshop. Lene Bjerres kunsthåndværk er kombineret med design, tradition og trends. Inspirationen kommer fra forskellige kulturer samt fra naturen. Samtidig er det præget af den klassiske, skandinaviske ånd.

 

Forny badeværelset med Lene Bjerre boligtilbehør

Lene Bjerres kreative og talentfulde medarbejdere sætter en ære i at gøre naturen til en del af vores liv og at skabe rum til at leve i. Det skal være rum, der afspejler personlighed og danner rammerne for levende samtaler samt hyggelige middagsselskaber og lange nætter i stearinlysets skær. Lene Bjerre boligtilbehør består af en mangfoldighed af kunsthåndværk til blandt andet badeværelset. Vi har alt fra dekorationshoveder til krukker samt alt det praktiske såsom tandkrus, sæbedispensere og opbevaringskrukker med videre. Vi har også nogle lækre, tykke jacquardvævede håndklæder af 100 procent bomuld. Eller hvad med et dekorationshoved af Serafina. Lene Bjerres kunsthåndværk er velegnet som gaver - også til dig selv.

 

Bestil boligtilbehøret i vores webshop allerede i dag

Køb Lene Bjerre boligtilbehør til badeværelset i vores webshop. Du kan også kontakte os på telefon 62 21 15 56 eller på info@stuhrkompagniet.dk, hvis du har spørgsmål til produkterne.