Lene Bjerre

Lene Bjerre tandkrus, håndklæder og andre former for boligtilbehør

Er du på udkig efter et nyt Lene Bjerre håndklæde, tandkrus eller måske en sæbedispenser? Så er du kommet til den rette webshop. Her hos Stuhrkompagniet forhandler vi nemlig et stort udvalg af forskellige former for boligtilbehør fra Lene Bjerre, som du kan købe til attraktive priser.

 

Køb et Lene Bjerre håndklæde eller tandkrus til badeværelset

Vores udvalg af boligtilbehør fra Lene Bjerre består blandt andet af sæbedispensere, tandkrus, opbevaringskrukker, vaser, lysestager, håndklæder, blomsterskjulere, krukker, fyrfadsstager og figurer.


En stor del af vores boligtilbehør fra Lene Bjerre er særligt velegnet til badeværelset, hvor der for eksempel kan stå et Lene Bjerre tandkrus til opbevaring af tandbørsten, eller der kan hænge et Lene Bjerre håndklæde ved siden af vasken, så man kan tørre sine hænder i et smukt og blødt håndklæde. Krukkerne kan bruges til forskellige former for opbevaring, som for eksempel opbevaring af smykker, vatpinde eller lignende.

8 vare(r)
Udsalg
Lene Bjerre Sarah Tandkrus-20
Pris: DKK  129,00
Specialpris DKK  99,00
Udsalg
Lene Bjerre Oliva Tandkrus-20
Pris: DKK  159,00
Specialpris DKK  119,00
Udsalg
Lene Bjerre Oliva Sæbe dispenser-20
Pris: DKK  259,00
Specialpris DKK  199,00
Udsalg
Lene Bjerre Oliva Opbevaringskrukke-20
Pris: DKK  249,00
Specialpris DKK  189,00
Udsalg
Ruria vase brun 36 cm-20
Pris: DKK  499,00
Specialpris DKK  299,00
Udsalg
Lene Bjerre Stina Skjuler-20
Pris: DKK  169,00
Specialpris DKK  99,00
Udsalg
Lene Bjerre Airi Fyrfadsstage-20
Pris: DKK  69,00
Specialpris DKK  49,00
8 vare(r)

Kunsthåndværk inspireret af forskellige kulturer og naturen

Lene Bjerres kunsthåndværker er kombineret med design, tradition og trends. Inspirationen kommer fra mange forskellige kulturer samt fra naturen. Samtidig er designet præget af den klassiske, skandinaviske ånd, og boligtilbehøret fra Lene Bjerre passer derfor perfekt ind i de skandinaviske hjem.


De kreative og talentfulde medarbejdere hos Lene Bjerre sætter en stor ære i at gøre naturen til en stor del af vores liv og til at skabe rum til at leve i. Det skal være rum, der afspejler personlighed, og som danner rammerne for levende samtaler samt hyggelige middagsselskaber og lange nætter i stearinlysets skær.


Produkterne fra Lene Bjerre er særligt designet med det formål at skabe rolige rammer i en til tider stressende tilværelse. Der skal være roligt og behageligt, når man kommer hjem fra en travl dag, og det skal være i hjemmet, man finder ro til at kunne slappe af og lade op.

 

Bestil dit nye Lene Bjerre tandkrus eller øvrige boligtilbehør online

Når du handler i vores webshop og køber for over 300 kr., opnår du gratis levering på dine varer, som vi leverer på kun 1-2 hverdage. Vi holder desuden jævnligt udsalg, så du kan opnå store besparelse på dit boligtilbehør fra Lene Bjerre, hvad enten du står og skal bruge et nyt Lene Bjerre tandkrus eller en smuk vase.


Vores kundeservice kan kontaktes på telefon 62 21 15 56 eller e-mail kontakt@houseofhome.dk.