Care By Me

Overvejer du at købe økologisk sengetøj fra Care By Me? Hos Stuhrkompagniet forhandler vi økologisk sengetøj, som er lavet af Care By Me. Vi sælger blandt andet dynebetræk og pudebetræk, som er fremstillet af bomuld hos en GOTS-certificeret producent i Indien.

 

Økologisk sengetøj fra Care by Me giver dig en komfortabel nat

Care By Me har specialiseret sig i at lave smukke og bløde luksusprodukter som for eksempel økologisk sengetøj i den bedste klasse. Fremstillingen foregår uden at gå på kompromis med kvalitet, design og medarbejdernes forhold. Der er naturligvis ingen grimme kemikalier i. Derfor kan være sikker på, at sengetøjet er med til at give dig en komfortabel nat. Socialt ansvar, høj kvalitet og langtidsholdbart design går med andre ord hånd i hånd. Vi sælger dynebetræk og hovedpudebetræk separat. Dermed kan du selv vælge farver og mixe mellem farverne, hvis du ønsker det.

 

Bestil Care By Me online i webshoppen i dag

Det er nemt og hurtigt at købe økologisk sengetøj fra Care By Me online. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 62 21 15 56 for at få mere at vide om sengetøjet. Du kan endvidere skrive til os på info@stuhrkompagniet.dk.