A SIMPLE MESS by Louise Dorph

A Simple Mess by Louise Dorph – dansk interiør til boligen

A Simple Mess by Louise Dorph er et dansk interiørbrand, der hylder det simple rod i hjemmet. Filosofien bag boligtekstilerne er, at et hjem skal emme af liv og varme, og så skal det ikke mindst afspejle beboernes personlighed. Derfor gælder det om at skabe simpelt rod på en måde, så det ikke forstyrrer, men tværtimod skaber liv, hygge og personlighed.


Brandet A Simple Mess by Louise Dorph byder på forskellige former for boliginteriør, der er fremstillet i et kreativt og feminint design, som er med til at gøre et hjem til et hjem og ikke bare til en bolig. Sortimentet består blandt andet af vaser, lysestager, lamper, tekstiler, hynder, hurricanes og meget mere.


Vi opdaterer løbende vores sortiment af produkter fra A Simple Mess by Louise Dorph, så det kan være en rigtig god ide jævnligt at holde sig opdateret omkring vores udvalg af boliginteriørprodukter her på denne side.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Giv din boligindretning personlighed

Mangler dit hjem personlighed, skal der ikke meget til for at skabe hygge og sjæl. Du kan for eksempel placere en vase i vindueskarmen, eller du kan sætte en lysestage på spisebordet sammen med en buket blomster. Der skal som regel ikke ret meget til for at skabe en personlig og hyggelig stemning i et hjem, og foretrækker du de rene linjer i din boligindretning, kan det være nok at tilføje et par enkelte vaser eller lysestager for at skabe den rette stemning og samtidig bevare det stilrene udtryk.

 

Køb interiør fra A Simple Mess by Louise Dorph online hos os

Hos House of Home kan du købe interiør fra A Simple Mess by Louise Dorph online til attraktive priser. Vi har løbende produkter på tilbud, og du kan dermed være heldig at finde et godt tilbud på den vase eller lysestage, som du lige står og mangler.


Vi leverer dine varer hurtigt inden for kun 1-2 hverdage, og køber du for mere end 300 kr. her i vores webshop, leverer vi dine varer gratis.


Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 62 21 15 56 eller e-mail  kontakt@houseofhome.dk, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for hjælp til din bestilling.